MĚSÍČNÍ PLÁNOVAČ 2020 KE STAŽENÍ | MONTHLY PLANNER TEMPLATE

Měsíční plánovače ke stažení pro rok 2020

 

Stejně jako minulé roky, i letos mám pro vás připravené nové měsíční plánovače pro rok 2020. Jejich stažení je zdarma a můžete je používat k čemu se vám jen zamane. Plánovače jsou v českém a anglickém jazyce ve formátu PDF. Stačí si vybrat ten svůj, na odkazu níže ho stáhnout a pak už jen zmáčknout tisk. Plánování a plnění úkolů za vás sice neudělám, ale touhle cestou bych vám chtěla plánovací proces alespoň trochu ulehčit.

 

 


MĚSÍČNÍ PLÁNOVAČ 2020 ke stažení – ČESKÝ 

MĚSÍČNÍ PLÁNOVAČ 2020 ke stažení – ANGLICKÝ


 

Užívejte plánovač s radostí a nezapomeňte, že si můžete na blogu zdarma stáhnout i můj TÝDENNÍ PLÁNOVAČ. Na oplátku za ně od vás nechci víc, než když mi do komentářů napíšete, jestli se vám plánovače líbí nebo mě označíte na Instagramu pod #SFTBplanovac, abych mohla vidět, jestli jste s plánovači spokojení:)

 

Veselé Vánoce!:)

 

Vaše ∞ Suzi

 

2 Komentáře

  1. Díky za diář
    1 ledna, 2020 / 11:10 am

    Milá Suzi, stáhla jsem si Tvůj plánovač – měsíční. Je super! Poskytuje mi základní přehled – kdy kde s kým :-). Navíc je to velmi ekologická varianta oproti kupovaným, kde jsou další papíry, které vůbec nevyužiji. Zálibně se dívám i na týdenní… Moc se mi líbí! Je podrobnější, takže si ještě nechám projít hlavou, který využiji více. V každém případě jsou oba moc šikovné a moc díky za jejich poskytnutí! Zdravím a přeji vše dobré!

    • SuziFromTheBlog
      Autor
      11 ledna, 2021 / 6:03 pm

      Mám obrovskou radost! Oba plánovače se dobře doplňují, takže stažením obou neprohloupíš 🙂 Děkuji za hezký komentář a ať dobře slouží:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Looking for Something?