TÝDENNÍ PLÁNOVAČ KE STAŽENÍ | WEEKLY PLANNER

 

Leden už je skoro u konce a já se pořád snažím ze všech sil dostat zpátky do produktivního procesu. Zatím více méně marně. Na konci roku jsem si udělala přehledný plán a rozpis v aplikaci na počítači, na kterej jsem byla docela hrdá. Hezky tam vidím, co je kdy potřeba udělat nebo zařídit. Všechno na sebe samo upozorňuje, abych na to náhodou nezapomněla. Najednou jsem ale začala zjišťovat, že to plánování bez papíru a tužky nějak není ono. Začala jsem teda pátrat po ideálním plánovači, který bych mohla každý týden vytisknout, popsat a následně založit, vztekle roztrhat nebo pokreslit a se zamilovaným vzkazem hodit z okna, až půjde můj miláček do práce:) Nic, co by mi úplně vyhovovalo jsem nenašla, tak mě napadlo, proč si nevyrobit vlastní?

Jelikož můj přítel, jak už víte, je nejlepší na světe, pomohl mi dát dohromady plánovač přesně podle mých představ. Po měsíci používání mě v jednu chvíli napadlo, že by se možná mohl líbit i vám, když se tak moc líbí nám 🙂 Proto bych vám ráda nabídla svůj plánovač zdarma ke stažení. Ne jen těm, kteří jsou přihlášeni k odběru blogu emailem, ale všem, kdo by ho kdy mohli chtít nebo potřebovat. Pro odběratele si připravuju něco mnohem lepšího:)

Plánovač obsahuje rozpis jednotlivých dnů včetně víkendu. Nikdo přece nechce zapomenout na to nejdůležitejší, což se většinou odehrává právě poslední dva dny v týdnu:) Každý den připomíná, jak důležitý je pít vodu, proto na to nezapomínejte a skutečně ji pijte. Já se k tomu nutím každý den a plánovač mi hezky pomáhá z toho nevypadnout. Když si vypíšete nejdůležitější cíle týdne, nezáleží, v jakém pořadí to bude, protože si můžete důležitost určit později podle sebe. Tak strašně se vždycky snažím mít to hezky napsaný, až nakonec zjistím, že tu nejmíň důležitou věc mám napsanou na prvním místě. Teď už to není žádnej problém. Cíle si očísluju jak se mi to hodí a je to.
To do list se hodí vždycky, nic se totiž nevyrovná tomu pocitu při následným odškrtávání hotových úkolů. Pokud máte pravidelně se opakující činnosti, jako třeba cvičení, postování fotek na instagram nebo podobně, bude se vám kolonka zvyky skvěle hodit. Je to moje nejoblíbenější okýnko v celým plánovači:)

 

týdenní plánovač položený na bílém stole

 

A protože vím, že ne všichni máte rádi, když je plánovač v angličtině, vyrobila jsem vám ho i v češtině. Můžete si teda vybrat, kterou variantu si stáhnete raději.

 

TÝDENNÍ PLÁNOVAČ ke stažení

WEEKLY PLANNER ke stažení

 

Přeju vám krásný plánování a úspěšnej boj s prokrastinací. Je to totiž běh na dlouhou trať a já sama dobře vím, jak těžký to je:) Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli se vám plánovač líbí nebo mě označíte na Instagramu jako #SFTBplanovac, abych mohla vidět, jestli jste s plánovačem spokojený a jak se vám jeho používání osvědčilo/neosvědčilo.

 

Vaše ∞ Suzi

4 Komentáře

  1. Katy
    7 září, 2017 / 4:27 pm

    Super 🙂

    • SuziFromTheBlog
      Autor
      7 září, 2017 / 4:29 pm

      Děkuju moc 🙂

  2. Eva
    16 června, 2021 / 11:25 am

    Tohle snad konečně vnese řád?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Looking for Something?