ISRAEL, TEL AVIV | VLOG

Je to rok a čtyři měsíce, co jsem přidala na YT poslední video. Točit, upravovat a stříhat videa mě vždycky bavilo. Člověk se při tom naučí spoustu nových věcí. Co mě ale nebavilo, byl fakt, že se před kamerou nejsem schopná uvolnit. Když se sleduju, vůbec to nejsem já. Jak se ale říká, “Žádnej učenej z nebe nespadl”, proto je na čase se do toho zase pustit a naučit se, jak na to. Ten blok, co si asi řeknou lidi, neřeším už dávno. Vždycky vás totiž budou pomlouvat, ať už se vám daří nebo ne. Buď nejste DOST dobří nebo jste naopak až MOC dobří.

Vždycky je tady někdo, kdo vás nemá rád. Stejně tak je tady ale taky vždycky někdo, komu se vaše tvorba líbí. Nějakým způsobem ho obohacuje a když se to fakt povede, tak ho i motivuje. Nejdůležitější je stejně vždycky jen to, jestli to baví a naplňuje vás. Přesně proto chci jednou za čas zase sednout k počítači a sestříhat pár záběrů. Ať už budou z cest, nebo o tom, co se mi zrovna honí hlavou a co potřebuju říct.

Dost bylo okecávání, co že to chci vlastně říct?

 

VLOG Z TEL AVIVU JE ONLINE:)

 

Doufám, že se mnou budete mít trpělivost a občas přivřete nad mýma video přešlapama oko. Když to bude hodně špatný, tak můžete zavřít klidně obě:)

Koukáte na videa nebo radši čtete články? Někde jsem četla, že se v současnosti denně na YouTube přehraje více než miliarda hodin videí. To je teda spousta promrhanýho času 😀
Jaký videa sledujete nejradši?

P. S. Už za tři dny spolu pojedeme na výlet… Hlídejte si můj Instagram, ať vám něco neuteče. Tentokrát to bude stát opravdu za to!

Vaše ∞ Suzi

2 Komentáře

    • 23 března, 2017 / 8:00 am

      Můžu to příště zkusit 🙂 Ale já vždycky když se slyším, to se nedá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Looking for Something?