12 DALŠÍCH vánočních filmů | 12 Days of BLOGMAS #7

Když jsem na začátku 12 days of Blogmas psala o vánočních filmech, nebylo vůbec jednoduchý je vybrat. Za ty dva týdny, které od prvního článku utekly, jsem měla dost času na zhlédnutí dalších filmů, bez kterých to před Vánocema prostě nejde. Protože se vám první článek líbil, sepsala jsem vám dalších 12 filmů, na který letos nesmíte zapomenout. Samozřejmě je těch filmů stále ještě dlouhá řada, ale o těch si budeme psát zase až příští rok. Letos už stačilo:)


Když jde o vánoční televizní nebo filmový program, dávám přednost komediím a jednodušším příběhům. Nechci brečet, proto se speciálně o Vánocích dramatům a vážným tématům vyhýbám. Čekejte spíš výběr toho, co mám ráda už od mala a pokud náhodou nějaký filmy neznáte, počítejte s tím, že to je hlavně srdeční výběr, na kterej  mám spoustu hezkých vzpomínek, než extra super filmovej zážitek. Fuj, to byla teda dlouhá věta…

Cesta do Ameriky
“Jakou máš ráda hudbu?” “Stejnou jako Vy, Můj Pane”
Skvělá komedie, kterou jsem viděla po dlouhý době zrovna před pár dny a zase jsem si připomněla, jak příjemná zábava to je.

Past na rodiče
Moje snad nejoblíbenější dětská komedie, na kterou se ráda podívám i dnes. Myslím, že i za 20 let mě to bude bavit:)

Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Tohle je taky dílo, který jsem viděla snad 100x, když jsem byla malá. Naposledy možná před 15 lety. Nejvyšší čas si film před Vánocema připomenout. Jeej, už se těším:)

Jak ztratit kluka v 10 dnech
Nejvíc nejlepší! Konečně na to můžu koukat s trochu lepším pocitem, protože dřív jsem se styděla po celou dobu filmu z toho, jak Andy Bendžímu ubližovala. U některých scén jsem si i zakrývala oči, jak to bylo trapný (jako kdyby to snad nějak pomohlo):D Třeba u “SMRKNI, unudlánky nemá nikdo rád” OMG 😀

Táta v sukni
Asi netřeba komentovat. Myslím, že tenhle film máme, až na pár výjimek, rádi všichni.

Walter Mitty a jeho tajný život
Novější film, který mě v kině moc mile překvapil a rovnou se dostal mezi moje oblíbence. Pokud můžu doporučit něco milýho a pěknýho, je to Walter Mitty!

Román pro ženy
Jak Román pro muže, český filmy a Viewegha nemusím, tak tuhle ženskou verzi mám moc ráda. Jako kulisa k uklízení nebo pečení ideální!

Kšefty s tátou
Všichni koukáte na Sám doma, ale co si takhle pustit Kšefty s tátou a Kevinem? Pamatuju si, že kazeta se nám jednou zasekla ve videu a to byl skoro konec světa!

Harry Potter
No. Co k tomu říct. Na Harryho je vhodná doba vždycky. Celoročně. Já osobně si ho pouštím skoro pořád. Dokola. Nemusím na to ani koukat, stačí mi to slyšet. U těch dílů ke konci se už bojím, takže koukám tak do čtvrtýho a pak zase od začátku. Jsem asi trochu #mimino no…

Dítě Bridget Jones
Bridget musíte o Vánocích dát celou, prostě musíte! A nejlepší poslední díl nakonec. Dítě BJ je totiž super a já pořád ještě nevycházím z úžasu, ze se jim z toho třetího dílu podařilo vytřískat opravdu dobrou komedii.

Hlava rodiny
Taky můj oblíbenej film z dětství. Je to remake filmu Nevěstin otec s Elizabeth Taylor z roku 1950, kterej si plánuju doplnit co nejdřív, protože je údajně daleko lepší, než tahle moje oblíbená nová verze.

Gremlins
Včera jsem poprvé v životě viděla Gremlins a bylo to super! Nemáte doma někdo náhodou navíc jednoho sladkýho mogwaie? 🙂

Dneska si pustím druhý Gremlins, ať už jsem komplet v obraze a ať si v Hollywoodu můžou KONEČNĚ odškrtnout, že už je viděli všichni lidi na světě:)

Teď mi řekněte, jaký sledujete seriály? Já dokoukala na začátku prosince Breaking Bad, abych měla do konce roku klid na filmy a nezanedbávala jsem rozkoukanej seriál. Což bych ale stejně nezanedbávala, protože bych raději nekoukala na ty filmy:) Je ale pravda, že jsem ráda na chvilku seriály vynechala. Když teď koukám na ty komedie, hezky si u nich odpočinu. Už 14 dní jsem neviděla vraždu ani mrtvolu a je to nezvyk, z těch všech kriminálek. Kecám, vlastně viděla, včera v Gremlinech. Ale to se snad ani nepočítá:))

Už se nám to do Vánoce pěkně krátí. Užijte si malej pátek a v sobotu se uvidíme u dalšího článku.
Neviděli jste předchozí Blogmas článek? Nevadí, koukněte na něj tady.

Vaše ∞ Suzi

Sdílet:

4 Komentáře

  1. Anonymní
    15 prosince, 2016 / 6:18 pm

    Doporucuji hororovy serial Stranger things. Je to mega supr. Zatim je jen jedna serie, ale uz se toci druha :).Verca B.

  2. 15 prosince, 2016 / 6:32 pm

    Stranger Things jsem viděla na jeden zátah! Bylo to boží:)

  3. Anonymní
    15 prosince, 2016 / 6:53 pm

    Sněžní psi 🙂 Bez toho to nejde 🙂

    • 15 prosince, 2016 / 6:56 pm

      To jsem viděla asi jen jednou a hodně dávno. Píšu si na seznam a musím si to taky doplnit. Jak jsou v názvu zvířátka, bojím se, že to bude smutný 😀 Děkuju za tip!:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Looking for Something?